Soluții fiscale complete.

Soluții
fiscale
complete

Cost optim

Produse și servicii la costuri optime pentru afacerea ta. Alege cel mai potrivit pachet pentru afacerea ta!

Echipamente Utile

Vă punem la dispoziție o varietate de echipamente și software-uri ce vă pot elimina erorile, optimiza cheltuielile și ușura munca.

Lucru în rețea

Toate echipamentele sunt conectate prin intermediul programului și transmit date în timp real.

Începe Bussines-ul cu dreptul.

casa de marcat ieftina

Case de marcat optime pentru Start-Up.

Preț accesibil, funcții complexe, utilitate sporită.

Împreună gasim cele mai optime soluții fiscale pentru Start-up-ul tău. Ca afacerea ta să meargă ca pe roate chiar de la început ai nevoie de cele mai flexibile soluții fiscale și cel mai important, ca ele să lucreze ca un angrenaj eficient. Noi vă asigurăm cel mai bun raport calitate-cost-productivitate punându-vă la dispoziție case de marcat profesionale cu funcții complexe alături de software-uri de gestiune personalizate în funcție de nișa în care activați dar și consultanță de specialitate și update-uri cu privire la noile reglementări legale impuse recent. Astfel vei putea avea tot bussines-ul sub control din spatele unui monitor.

 

Ajutăm afacerile să crească

De la programele pe care le dezvoltăm până la pachetele avantajoase de soluții hardware, ne adaptăm pentru a crea valoare.

Raportare detaliată

Rapoarte de vânzări, produse, perioadă, TVA-uri, rapoarte de securitate.

Elimină erorile umane

Îmbunătățește evidența proceselor, eliminând erorile umane de calcul.

Imperial POS & Retail

Imperial POS & Retail a fost dezvoltat împreună cu experți contabili și proprietari de magazine pentru a face gestionarea unui magazin simplă și eficientă.

Este un program complet de gestiune marfă și contabilitate primară, care oferă o imagine clară asupra aspectelor legate de vânzare și gestiune.

Imperial Bar & Restaurant

Imperial Bar & Restaurant este o aplicație modernă și performantă dedicată oricărui bar, restaurant, fast food și oricărei patiserii sau săli de biliard.

Pe lângă funcționalitățile de contabilitate primară, sistemul facilitează comunicarea între ospătar, bucătărie și contabilitate pentru a oferi o situație în timp real a stocurilor, comenzilor și vânzărilor din local.

Ai o întrebare?

Contactează-ne

Nu ezita să ne contactezi! Îți stăm la dispoziție cu informații la telefon sau pe e-mail.

Program:

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00

Telefon:

0723594520

0730771864

E-mail :

office@fiscalsoftware.ro

Trimite un mesaj